Најдете го најдобриот домен за вас

 • .ca

  $15.50

 • .co.in

  $4.80

 • .com

  $12.07

 • .org

  $14.45

Нашите производи

Најдобри перформанси исполнува Целосна приспособливост.

VPS хостинг

Нашите сервери и инфраструктура се стандардно заштитени од напади на denial of service (DDoS).

Virtul Server

RPN е приватна мрежна функционалност, посветена и физички одделена од вашиот интернет-мрежен интерфејс.

Веб Хостирање

Нашите Dedibox® сервери се сертифицирани VMWare Ready®.

Муабет со хостинг

Речиси сите наши Dedibox® доаѓаат со хардвер KVM преку IP и далечински виртуелни медиуми како стандард.

Wordpress хостинг

Поголемиот дел од Dedibox серверите поддржуваат RAID, обезбедувајќи сигурност и перформанси.

Облак хостинг

Нашата техничка помош е достапна 24 часа на ден, 7 дена во неделата преку билет и телефон, на француски, англиски и германски јазик.

HostX Веб Хостинг

Имаме идеален хостинг план за вашето следно место, апликација, платформа, на блог - сите поддржани од нашиот наградуван 24/7 поддршка базирана токму овде во Лос Анџелес, Ca.

linux hosting

Starting From

$ 2.99

 • 1 Domain Hosting
 • Unlimited Disk Space
 • Unlimited Bandwidth
 • DDoS Protection Included
 • Instantly Activated
 • Let's Encrypt SSl included
 • Powerful tools available
 • Risk-free .

  Get 2 months free with
  annual prepay.

  View Plan

  dedicated server

  Starting From

  $ 50.00

  • Intel Xeon E3
  • 2 CPU Cores
  • 8GB RAM
  • 200GB HDD
  • Unlimited Bandwidth
  • 5 IPs(4 usable)
  • 1Gbps Port
  • Powerful tools available
  Risk-free.

  Get 2 months free with
  annual prepay.

  View Plan

  CUSTOM PLAN

  Customize your Hosting plan.

  $ 3.99

  • Dedicated environment
  • High performance
  • High availability/redundancy
  • Managed onboarding
  • Fastest support response
  Call +1 (800) 707-5786

  to talk to a sales specialist.

  View Plan

  vps hosting

  Starting From

  $ 7.99

  • Intel Xeon E3
  • 2 CPU Cores
  • 2GB RAM
  • 20GB HDD
  • 20TB Bandwidth
  • 1 IPs(1 usable)
  • 1Gbps Port
  • Powerful tools available
  Risk-free.

  Get 2 months free with
  annual prepay.

  View Plan

  Имаме хостинг решение за вас

  Изберете платформа

  Безбедност без заштита

  Нашите сервери и инфраструктура се стандардно заштитени од напади на denial of service (DDoS).

  БЛИЗНАТА БРЗИ брзини

  RPN е приватна мрежна функционалност, посветена и физички одделена од вашиот интернет-мрежен интерфејс.

  НОЌЕН БАКУПИ

  Нашите Dedibox® сервери се сертифицирани VMWare Ready®.

  ГЛОБАЛНА ДОСТАПНОСТ

  Речиси сите наши Dedibox® доаѓаат со хардвер KVM преку IP и далечински виртуелни медиуми како стандард.

  РЕМИГАНИРАН SFTP

  Поголемиот дел од Dedibox серверите поддржуваат RAID, обезбедувајќи сигурност и перформанси.

  Помош 24/7

  Нашата техничка помош е достапна 24 часа на ден, 7 дена во неделата преку билет и телефон, на француски, англиски и германски јазик..

  Сведоштва

  Дознајте што нашите клиенти ги кажуваат за нашите производи и услуги.

  Натали Смит www.gnomeitsolutions.com

  Лорем Ипсум е едноставно текстуален текст на индустријата за печатење и пишување. Lorem Ipsum е стандарден текстуален текстури во индустријата уште од 1500-тите години, кога еден непознат печатач зеде галија од типот и го испил за да направи типична книга со примероци.

  Powered by WHMCompleteSolution